• Požega, Grgin Dol 20

O nama

Grgin dol, kultni požeški restoran i prenoćište, od milja znan kao Grga, korak do povijesne gradske jezgre, na mjestu nekadašnje Građanske streljane gdje se još od 19. stoljeća uz sport dobro družilo i još bolje jelo, danas je prepoznata odrednica zadovoljnih gostiju i omiljeno okupljalište Požežana željnih svježeg zraka, dobrog društva i odlične hrane.

Utisnut u brda požeških vinograda s kojih povjetarac njiše krošnje divljih kestena i lipa, Grgin dol, okružen prirodom, nalazi se na mjestu idealnom za Vaš odmor i rekreaciju, obiteljske, prijateljske i poslovne objede, kao i organizaciju svih vrsta svečanosti.

Nastao je početkom 60-ih godina 20. stoljeća adaptacijom zgrade Građanskog streljačkog društva koja je s nekadašnjom streljanom i teniskim terenima još od 1874. godine privlačila Požežane i goste željne posebnih jela i rekreacije.

Diskretnim smještajem s vlastitim parkiralištem, s vrhunskom ponudom hrane i biranih vina, restoran i prenoćište Grgin dol otvoreno je svakog dana od 7 do 23 sata, te predstavlja savršen izbor za sve vrste intimnih i društvenih proslava, domjenaka i poslovnih skupova.

 

-Grgin-dol-70-ih-BW
P
P
DSCF
DSCF
DSCF

Hotel Grgin dol

Grgin Dol 20, HR-34000 Požega,Hrvatska

marijana@hotel-grgin-dol.hr

+ 385 (0)34/273-222

+ 385 (0)98/913-9308

Kontaktirajte nas

© 2018 Primus d.o.o. All Rights Reserved. Designed By iqmedia